GORNJOSTUPNIČKA 1D
10255 Gornji Stupnik, CROATIA

telephone      (+385 1) 60 60 800
fax                 (+385 1) 60 60 810
e-mail            AUTO-MAG2@ZG.T-COM.HR

www.auto-mag.hr
www


Stranice na hrvatskom Siten auf Deutch

LUK
Kvačila za teretna i dostavna vozila


Schaeffler-LUK je jedna od najpoznatijih tvornica specijaliziranih za područje prijenosa snage na vozilima. Važno je istaknuti da su LUK-ovi inžinjeri prvi patentirali zamajac dvostruke mase (eng. Dual Mass Flywheeel, DMF ili njem. Zweimasssenschwungrad, ZMS).

Zamajac dvostruke mase se pokazao potrebnim na novijoj generaciji vozila s velikim okretnim momentom motora. Ublažava prijenos trzaja i vibracija s motora na ostale sklopove motornog vozila, te tako povećava udobnost vožnje i trajnost ostalih sklopova vezanih uz motor i osovine. LUK je također postavio visoke standarde pri proizvodnji kvačila, zamajaca, hidrauličnih potisnih ležaja te ostalih komponenti sustava prijenosa snage.

LUK kuplung Original

LUK je partner najpoznatijih proizvođača vozila kao dobavljač prve ugradnje, kako u osobnom, tako i u gospodarskom segmentu vozila (MAN, Mercedes, Volvo, Scania, DAF, Iveco i drugi). Zanimljivo je također da je LUK priznati dobavljač kvačila za proizvođače traktora i ostalih poljoprivrednih vozila.LUK kuplung

U ponudi Auto-Mag-a možete pronaći najčešće tipove setova kvačila i zamajaca za teretna vozila, te za dostavna vozila marke Volkswagen i Mercedes.

LUK dijelovi prve ugradnje - jamstvo pouzdanosti i trajnosti!

AUTO-MAG ponuda   |   vrh stranice