GORNJOSTUPNIČKA 1D
10255 Gornji Stupnik, CROATIA

telephone      (+385 1) 60 60 800
fax                 (+385 1) 60 60 810
e-mail            AUTO-MAG2@ZG.T-COM.HR

www.auto-mag.hr
www


Stranice na hrvatskom Siten auf Deutch

TRIFA auto žarulje

trifa

Imajući na umu njezin moto "Nema izgovora za kvalitetu, fleksibilnost te pouzdanost" na ovom mjestu s ponosom predstavljamo tvrtku TRIFA, te njezin proizvodni program.

trifa

Tvrtka Gluhlampenwerk am Trifels Gmbh - TRIFA je osnovana 1929. godine te od tog vremena do danas je izrasla u jednog od najvećih proizvođača auto-žarulja u svijetu. Danas tvrtka TRIFA posluje na 5 kontinenata, a svoj uspjeh zahvaljuje kvaliteti, inovativnosti te svojim odnosom prema kupcima. Kao najbolji dokaz ovim tvrdnjama može se navesti činjenica da je tvrtka već godinama ekskluzivni dobavljač širom svijeta poznatog proizvođača svjetlosne opreme njemačke tvrke HELLA.

trifa

U posljednjih petnaest godina, koliko traje suradnja naše tvrtke s tvrtkom TRIFA, možemo se pohvaliti s velikim asortimanom žarulja koje AUTO MAG ima na skladištu tako da danas pokrivamo 70% svih artikala koji proizvodi TRIFA. Uz standardni program auto-žarulja 12-24V u mogućnosti smo Vam ponuditi veliki broj novo razvijenih tipova žarulja koji se javljaju samo kod određenih marki vozila.

U ponudi Trife imamo sve vrste xenon žarulja - D2S, D2R, D1S, D1R, kao i LED žarulje za primjenu na klasičnim stop lampama, pozicijskim svjetlima, rasvjeti za registarske pločice te za rasvjetu kabine vozila.

xenon-trifa


TRIFA website   |   AUTO-MAG ponuda   |   vrh stranice